Specijalne pogodnosti / popusti

Popusti za redovno plaćanje

Svi korisnici koji izmire svoje obaveze u roku od 10 dana od datuma izdavanja računa za korišćenje xDSL servisa, ostvaruju popust od 5% na iznos fakture koji će biti iskazan na sledećem računu.

 

Popust za avansno plaćanje

Za korisnike koji koriste pakete po redovnim cenama a žele da avansno uplate xDSL servis, odobrava se popust od 3% za 3 meseca, 5%  za 6 meseci i 10% za godinu dana.

 

Preporučite xDSL prijatelju

Uključite se i vi u veliku akciju pod sloganom Preporučite xDSL prijatelju i obezbedite za sebe Internet za 1.00 dinar.

Imate jedinstvenu priliku da ukoliko vaš prijatelj (komšija, rođak...) vašom preporukom postane naš korisnik, dobijete mesec dana korišćenja xDSL servisa za samo 1.00 dinar.

 

Kada ste na odmoru

Za period kada zbog odsustva ili odlaska na odmor u toku meseca ne koristite xDSL servis, omogućili smo vam povlašćene uslove za "parkiranje" servisa.
Cena parkiranja je 690 din + pdv za sve brzine. Da bi se prijavili za korišćenje ove pogodnosti dovoljno je da pošaljete svoj zahtev na e-mail admin@eunet.rs

*opcija parkiranja ne važi za akcijske pakete.

  

Mesec dana bestplatne F-secure antivirus zaštite za računar

Svim korisnicima xDSL servisa obezbedili smo mesec dana besplatnog korišćenjai F-secure antivirus zaštite. Reč je o sveobuhvatnom bezbednosnom rešenju, koje štiti vaš računar od virusa, spajvera (spyware), zlonamernih korisnika i štetnih sadržaja sa Interneta (spam)!

Po isteku gratis perioda od mesec dana, za dalje korišćenje F-secure servisa, svim našim xDSL korisnicima odobravamo popust od 15% na visinu mesečne pretplate.

 

Besplatno telefoniranje sa inostranstvom

Pored brzog pristupa Internetu dobijate do 20 minuta besplatnog telefoniranja sa inostranstvom mesečno (u vrednosti 100 dinara) korišćenjem Phone servisa, koji će vam biti automatski aktiviran. Da biste koristili Phone servis dovoljno je da sa svog fiksnog telefona na kojem je realizovan ADSL pozovete 0800 19 20 21, unesete željeni broj u međunarodnom formatu i razgovarate!

© 2017 Yunet International. All rights reserved.