IPTV

Open IPTV (Internet Protokol Televizija) je nova generacija televizije tj. nov način distribucije televizijskog programa. Koristeći postojeću telefonsku liniju, do vašeg stana dolazi digitalni tv signal visokog kvaliteta, imun na atmosferske smetnje i spreman na dvosmernu komunikaciju punu interaktivnih multimedijalnih sadržaja koje samo IPTV omogućava. Neka vas od sada televizija opušta, edukuje, zabavlja i informiše onda kada vama to odgovara.

 

Postanite korisnik sasvim jednostavno

Nema više potrebe za pretragom frekvencija za svaki TV kanal posebno! Prijavite se slanjem maila na adresu adsl@eunet.rs

Da biste gledali sve TV kanale Open IPTV usluge, nije vam potreban televizor koji memoriše veliki broj kanala. Sada možete na jednom kanalu gledati sve Live TV kanale.

 

Televizija Vama na usluzi

 

Interaktivni TV vodič

Vaš lični vodič kroz programsku šemu.

Upravljanje svim opcijama OPEN IPTV se obavlja preko interaktivnog korisničkog interfejsa, uz pomoć daljinskog upravljača. Uvid u kompletne programske šeme svih TV kanala, više dana unapred, sa pojedinostima o programima koji se emituju. Opcijama pretraživanja, organizovanja i izbora kanala, kreirajte sami svoj TV program.

 

Automatsko prebacivanje programa

Obeležite emisije koje želite da gledate do 7 dana unapred i kanali će se sami prebacivati u vreme kada one počinju.

 

Snimanje sadržaja

Naručite snimanje emisija koje vas interesuju.

Nije važno da li se emisije emituju u isto vreme, u rasponu od pola sata ili nekoliko dana. Važno je samo da želite da ih pogledate onda kada za to imate vremena.

 

Video na zahtev

Digitalna videoteka, koja radi 24 sata.

Katalog sadrži mnoštvo filmova koje možete pretraživati po žanrovima, naslovima, rediteljima ili glumcima. Baza se neprestano dopunjuje aktuelnim filmovima, a nudi i ekskluzivne i premijerne TV sadržaje, dostupne samo OPEN IPTV korisnicima.

Pretplata na video na zahtev (SVoD - Subscription Video on Demand) je nova usluga za pretplatnike HBO paketa, samostalni programski paket koji Vam u sklopu Open IPTV videoteke omogućava gledanje na zahtev vrhunskih filmova, TV serija, programa za decu, ekskluzivnih specijalnih emisija i koncerata, sve iz originalne HBO produkcije.

 

Roditeljska kontrola programa

Zaštitite decu od emisija neprimerenih za njihov uzrast.

Pored zabrane gledanja materijala za odrasle iz baze Video na zahtev, moguće je definisati zabranu u zavisnosti od kanala, emisije, uzrastnog rejtinga, pa čak i doba dana.

 

Paketi

Pakete možete aktivirati kod kuće, uz pomoć daljinskog upravljača. Bez popunjavanja formulara, telefoniranja i čekanja u redu.

 

Još mogućnosti televizije budućnosti

  • Bez kartica, dekodera, gubljenja signala ili smetnji zbog vremenskih prilika
  • Pretraživanje svih sadržaja po više kriterijuma
  • Definisanje skupa omiljenih kanala
  • Mogućnost kreiranja više korisničkih profila
  • Kompletna interakcija putem daljinskog upravljača
  • Ograničavanje i kontrola troškova za iznajmljivanje sadržaja
  • Podrška 
  • Naplata preko jedinstvenog računa za telekomunikacione usluge
  • Jednostavna instalacija bez bušenja zidova, postavljanja antene ili uznemiravanja komšija

 

© 2017 Yunet International. All rights reserved.