image
VoIP telefoni

VoIP telefon koji Vam omogućava da smanjite račune inostranih poziva i do 10 puta

Od sada, upotrebom VoIP (Internet) telefona, veoma jednostavno razgovarajte sa poslovnim partnerima, prijateljima i članovima porodice širom sveta i štedite do 10 puta na telefonskim računima.
Bežični smart telefon Simens Gigaset nudi dva načina telefoniranja. Jednostavnim pritiskom na taster, ovaj telefon možete koristiti kao standardni telefonski uređaj i kao VoIP (Internet) telefon koji smanjuje Vaš račun za inostrane pozive. Čak i kada vam je računar ugašen, možete uživati u praktičnosti Internet poziva i kvalitetnom zvuku.
Izaberite jedan od dva ponuđena Gigaset višelinijska modela, A580 IP i C470 IP i uživajte u mnogobrojnim naprednim korisničkim opcijama. Oba telefona Vam omogućavaju registrovanje do 6 slušalica na jednu bazu, pri čemu je moguće obavljati više paralelnih poziva.

Samo uz ovaj telefon, automatski dobijate aktiviranu Phone uslugu i kredit od 500 dinara ili do 90 minuta potpuno besplatnog telefoniranja sa inostranstvom. Kada potrošite Vaš kredit, isti možete veoma jednostavno da dopunite na svim našim prodajnim mestima ili odaberite jedan od ponuđenih načina uplate koji Vama najviše odgovara.

Ukoliko ste naš ADSL korisnik, na Vaš zahtev uslugu je moguće tarifirati postpaid, uz redovan ADSL račun.

siemens_tel

Telefoni su već konfigurisani. Nakon što preuzmete telefon, potrebno je da ga povežete na Internet i na mrežu fiksne telefonije koristeci ovo uputstvo.
Bežične smart telefone Simens Gigaset možete kupiti na sledećim uplatnim mestima:

  • Beograd, Zmaj Jovina 3
  • Beograd, Dubrovačka 35
  • Novi Sad, Ise Bajića 4
  • Subotica, Maksima Gorkog 20
  • Niš, Svetozara Markovića 30

Sve dodatne informacije o jednostavnoj upotrebi Phone servisa i VoIP telefona, možete dobiti besplatnim pozivom Info Centra  0800 300 400.

Podeli stranu:
VoIP telefoni
Novosti
15. nov.
09:34

Obaveštenje o prekidu saobraćaja zbog radova u mreži Telekoma Srbija više...

14. nov.
10:36

Od 27.11.2017. služba tehničke podrške uvodi novo radno vreme više...