O nama

Priznati lider na polju Internet komunikacija i provajder koji je prvi započeo komercijalno pružanje Internet usluga u Srbiji i Crnoj Gori, YUnet International je počeo sa radom 1995. godine kroz partnerstvo sa kompanijom EUnet International, tada vodećim evropskim Internet operaterom.
Od tada uspostavljamo standarde u ponudi Internet konekcije na domaćem tržištu.

Naše prednosti:

  • Kvalitet, pouzdanost i kompletnost ponude Internet usluga - potpuna rešenja za povezivanje i poslovanje na Internetu
  • Snažna mrežna infrastruktura u svim gradovima Srbije
  • Vrhunska mrežna oprema i serveri (Cisco, Juniper, DELL, HP EVA Storage, NetApp)
  • Partnerski odnosi sa vodećim telekomunikacionim operaterima u Evropi i vodećim svetskim kompanijama u oblasti informacionih tehnologija
  • Visokoprofesionalni tim inženjera sa 20 godina iskustva
  • Tehnička podrška

Naš prioritet su ponuda i razvoj rešenja prilagođenih svakom korisniku, čime u potpunosti zadovoljavamo potrebe korisnika Internet konekcije svih profila. Takvo opredeljenje našim klijentima garantuje da, bilo da planiraju povezivanje svoje računarske mreže na Internet ili žele da optimizuju kompletnu kompanijsku računarsku mrežu i prilagode je potrebama poslovanja, u saradnji sa nama mogu u punoj meri iskoriste znanje i iskustvo na kojem se razvija i naša mreža. Rezultat uspešnog poslovanja se ogleda u 300.000 personalnih i više od 25.000 zadovoljnih biznis klijenata.

Od prvog dana svog poslovanja poštujemo visoke tehničko-tehnološke standarde, nastojeći da unapredimo svoje connectivity servise i prilagodimo ih potrebama korisnika. Profesionalno uobličeni Internet servisi, upotreba tehnologija digitalnih linkova, uvođenje mail storage sistema, sve je to po prvi put realizovano u našim projektima.

Veliki broj sertifikovanih inženjera, bogato višegodišnje iskustvo u konfigurisanju Internet i intranet rešenja, kao i zadovoljstvo naših klijenata najbolja su preporuka da ćemo i za Vas pronaći najbolje rešenje.

 

 

© 2017 Yunet International. All rights reserved.