Da li znate koje su specijalne pogodnosti

ponedeljak, 29. januar 2018. 11:09

Popusti za redovno plaćanje

Svi korisnici koji izmire svoje obaveze u roku od 10 dana od datuma izdavanja računa za korišćenje ADSL servisa, ostvaruju popust od 5% na iznos fakture koji će biti iskazan na sledećem računu.

 

Popust za avansno plaćanje

Za korisnike koji koriste pakete po redovnim cenama a žele da avansno uplate ADSL servis, odobrava se popust od 10% za 3 meseca, 15%  za 6 meseci i 20% za godinu dana.

 

Preporučite ADSL prijatelju

Uključite se i vi u veliku akciju pod sloganom Preporučite ADSL prijatelju i obezbedite za sebe Internet za 1.00 dinar.

Imate jedinstvenu priliku da ukoliko vaš prijatelj (komšija, rođak...) vašom preporukom postane naš korisnik, dobijete mesec dana korišćenja ADSL servisa za samo 1.00 dinar.

Kada ste na odmoru

Za period kada zbog odsustva ili odlaska na odmor u toku meseca ne koristite ADSL servis, omogućili smo vam povlašćene uslove za "parkiranje" servisa, koji zavise od izabrane brzine.

Upload brzina ADSL servisa Mesečna pretplata
250 Kbps 690,00 din
500 Kbps 690,00 din
1000 Kbps 690,00 din

Napomena: U navedene cene nije uključen PDV.

Korisnici kojima je odobren akcijski popust nisu u mogućnosti da parkiraju svoj ADSL servis za vreme trajanja popusta.

Da bi se prijavili za korišćenje ove pogodnosti dovoljno je da pošaljete svoj zahtev na e-mail admin@eunet.rs.

 

Mesec dana bestplatne F-secure antivirus zaštite za računar

Svim korisnicima ADSL servisa obezbedili smo mesec dana besplatnog korišćenjai F-secure antivirus zaštite. Reč je o sveobuhvatnom bezbednosnom rešenju, koje štiti vaš računar od virusa, spajvera (spyware), zlonamernih korisnika i štetnih sadržaja sa Interneta (spam)!

Po isteku gratis perioda od mesec dana, za dalje korišćenje F-secure servisa, svim našim ADSL korisnicima odobravamo popust od 15% na visinu mesečne pretplate.

 

Besplatno telefoniranje sa inostranstvom

Pored brzog pristupa Internetu dobijate do 20 minuta besplatnog telefoniranja sa inostranstvom mesečno (u vrednosti 100 dinara) korišćenjem Phone servisa, koji će vam biti automatski aktiviran. Da biste koristili Phone servis dovoljno je da sa svog fiksnog telefona na kojem je realizovan ADSL pozovete 0800 19 20 21, unesete željeni broj u međunarodnom formatu i razgovarate!

© 2017 Yunet International. All rights reserved.