Inter servis

Povežite svoju kompaniju na Internet najkvalitetnijim servisom u zemlji

Ako imate potrebu za stalnim pristupom internetu, najkvalitetnijim mogućim linkom, dvadesetčetvoročasovnom zaštitom, uvek raspoloživom tehničkom podrškom organizovanom u tri nivoa kako bi vaš problem bio garantovano rešen – Inter servis je ono što vam je potrebno.


Odaberite način pristupa

U zavisnosti od vaših potreba, Inter servis se može realizovati putem optičkih, bežičnih (wireless), SHDSL ili digitalnih vodova. Takođe, u zavisnosti od izabranog linka, servis je dizajniran da omogući simetrične brzine pristupa (upload i download jednake brzine).


Smanjite troškove, eliminišite brige

Tehnička podrška i NOC (Network operating Center) stoje vam na raspolaganju za sva pitanja koja se tiču bilo kog aspekta Inter servisa. Strukturno, podrška je podeljena na tri nivoa tako da praktično nema problema vezanog za Inter servis koji nismo u mogućnosti da rešimo u bilo kom trenutku, 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji. Podrška je uključena u cenu servisa.


Iskoristite mogućnosti

Inter servis možete upotrebiti na mnogo načina, odnosno dizajnirati servis da odgovara glasovnoj ili video komunikaciji (VoIP i Video Conferencing), video nadzoru, prenosu baza podataka, administriranju, kontroli udaljenih lokacija i mnogim drugim... Idealno funkcioniše sa naprednim VPN servisom – MPLS. Postavljanje simetričnog Inter servis linka velikog kapaciteta omogućiće MPLS tehnologiji da maksimalno dođe do izražaja, a Vama doneti najsavremeniji VPN sistem sa svim njegovim prednostima.

© 2017 Yunet International. All rights reserved.